Vi ønsker hestene det bedste! | Oresundskystens rideklub

Vi ønsker hestene det bedste!

Her på siden er vi jo utrolig glade for heste. Dette betyder, at vi selvfølgelig også ønsker hestene det bedste! Vi har desværre haft nogle dårlige oplevelser hvor folk ryger tæt på hestene.

Vi har på det seneste fulgt nogle debatter omkring rygning, samt den nye rygelov. Dette har resulteret i, at vi her på siden har fundet en række alternativer til jer. Her på siden kan vi anbefale de omtalte e-cigaretter. Nærmere betegnet, modellen lavatube 2200 Mah. Ved at benytte denne form for cigaret, slipper rygerne for at skade hestene, hvor de derudover skaber et bedre  helbred, hvilket jo betyder, at der bliver slået 2 fluer med et smæk. Denne e-cigaret er derudover meget smart, idet at den har en variable styrke. Nogle dage kan man have mere rygetrang end andre, hvor man der kan indstille e-cigaretten med forskellige styrker med damp. Dette er meget smart! Derudover kan vi også anbefale modellen lavatube mini. Denne model har de samme egenskaber som modellen lavetube 2200 Mah. Denne e-cigaret er dog mindre og derved nemmere at håndtere!

Så rygere, drop cigaretterne og anskaf jer en lavatube eller en lavatube mini. Disse e-cigaretter vil ikke skade hestene, og derudover skaber i et bedre helbred! :)