Ser frem til foråret! | Oresundskystens rideklub

Ser frem til foråret!

Ja, jeg må virkelig indrømme, at jeg ser frem til det dejlige forår, hvor jeg atter, kan komme ud og ride på min skønne hest. Det er simpelthen for koldt her om vinteren. Ja jeg ved skam godt vi er i midten af marts måned, men vejret siger ligesom noget andet. Temperaturen er stadig under frysepunktet, og sneen daler stadig ned. Jeg må godt nok indrømme, at jeg er ved at være træt af sne og kulde. Man skal gå og pakke sig ind hver gang med skal ud, og man fryser hele tiden. Jeg savner godt nok sommertiden, hvor man kan være udenfor i det skønne vejr, og ride en dejlig tur i skoven på sin hest. Der findes virkelig ikke noget bedre, end en dejlig ridetur igennem det flotte landskab, på sin hest. Det er rigtig afslappende, og utrolig hyggeligt, specielt hvis man kunne få en person med sig. Jeg plejer ofte at ride sammen med nogle venner, da det jo også er hyggelig at være social, og det gør bare rideturen bedre at vennerne er med. Vi plejer at ride ind i skoven, hvor vi har taget en god madkurv med, hvor vi så sidder og nyder maden ude i det gode vejr.

Savner i foråret og sommeren lige så meget som jeg?