Ryg omkring hestene uden bekymringer! | Oresundskystens rideklub

Ryg omkring hestene uden bekymringer!

Oresundsklubben er for alle, der er glade for heste, ridning og hestesport, men det er også for alle, der har sin gang på rideskolen eller som har noget på hjertet, de gerne vil dele her.

Vi har noget helt specielt på hjertet idag, som vi gerne vil dele med jer. Her snakker vi om hestene selvfølgelig og hvad der netop er bedst for dem. Vi har ofte set folk stå og ryge omkring deres heste, hvilket vi uden tvivl ikke finder passende, da det skader hestene, og faktisk også jer selv. Vi kan derfor uden tvivl anbefale jer de omtalte e cigaretter. Disse ecigaretter, er sunde for jeres helbred, hvilket betyder de også er sunde for hestene, ved at benytte jer af disse e cigaretter, kan i sagtens stå og dampe ved siden af jeres heste da det jo bare er vand damp der kommer ud, hvilket ikke er til skade for jer selv eller hestene. Vi kan derfor ikke se, hvorfor i ikke med det samme skulle skifte over til disse e cigaretter. De findes med nikotin, og uden nikotin, så du kan altså stadig få dit nikotin behov opfyldt. Der findes også rigtig mange forskellige slags e liquid i kan få til jeres e cigaretter, hvilket vi være oplevelsen bedre. Vi kan stærkt anbefale modellen ce4, da vi efter erfaringer har hørt denne type e cigaret skulle være i top.

Så hvad venter i på derude? anskaf jer en e cigaret og gå en sundere fremtid imøde, som vil være til gavn for jer selv, men så sandelige også til gavn for hestene, som vi jo holder så meget af!