Om Klubben | Oresundskystens rideklub

Om Klubben

Hej og velkommen

Dette er stedet for alle der har en interesse for heste eller er bosat omkring Øresundskysten. Her vil der blive skrevet om løst og fast, men samtidig vil der også være god tips til ryttere og andre der har sin gang på en rideskole eller lignende. Oresundskystens Rideklub er åbent for alle medlemer, og alle er velkomne til at byde ind med indhold til vores blog, så vel at der er en masse forskelligt læsestof for klubbens medlemmer såvel som andre.

Oresundsklubben er for alle, der er glade for heste, ridning og hestesport, men det er også for alle, der har sin gang på rideskolen eller som har noget på hjertet, de gerne vil dele her. Vi prøver ikke at begrænse alle indlæg til at handle om et enkelt emne, men vi har selvfølgelig mange indlæg om hestesport, og det er vi rigtigt glade for! Vi håber, du også bliver glad for indlæggene og kommer til at følge os trofast!