Lærredsbilleder | Oresundskystens rideklub

Lærredsbilleder

Få hesten på væggen – hvad med størrelsesforhold 1:1?

Lærredsbilleder er blevet meget moderne i de sidste år, og da de kom frem blev det meget hurtigt en ny og hurtig voksende tendens, som man efterhånden ser overalt. Kommer man ind på en restaurant, café eller anden form for spisested, ser man meget ofte billeder på væggene af diverse madvarer, kaffe eller billeder fra andre verdensdele, som matcher restaurantens tema.

3-tryk-på-lærredDet giver en super hyggelig stemning, og det understøtter, at man er på et spisested. I lægens praksis, hos tandlægen eller fysioterapeuten ses også ofte lærredsbilleder med behagelige stemningsbilleder, som som er tænkt at skulle have en beroligende og tillidsvækkende effekt på patienterne.

Billeder med smukke blomster og planter i grønne farver eller rindende vand og afrundede sten giver en ro og får patienten til at falde ned. Rundt om på kontorer og biblioteker bliver lærredsbilleder også mere og mere brugt som alternativ vægdekoration i stedet for malerier eller plakater i rammer. Det er ofte også i form stemningsbilleder eller kunst, som pynter på kontoret og giver lidt liv til de ellers lidt kedelige omgivelser.

Nemt og dekorativt

Lærredsbilleder i hjemmet er også blevet en ny trend, og det er blevet in at printe sine egne personlige billeder på lærred, lige så vel som at købe dem med færdig printede motiver. Mange vælger at printe deres brudebilleder, graviditets billeder og billeder af deres børn, og hænge dem i stuen eller andre rum i hjemmet. Familiebillederne mm. kan opstilles og sættes sammen på mange måder, det kan være på et stort lærred, på mange små lærreder i en serie, på forskellige størrelser lærred og forskellige tykkelser. Der er masser af muligheder.

Lærredsbilleder giver en god effekt, da det er en blanding af maleri og fotografi eller grafik, og kombinerer de bedste ting fra de to kunstarter på en sjov og spændende måde. Det er en nem måde at bruge sine billeder på, fordi et lærred er ukompliceret og nemt at have med at gøre. Det er let at hænge op, og at rokere rundt på også. Lærredsbilleder har også den store fordel, at de ikke så nemt kan gå i stykker, som en glasramme, og at de kan tørres af med en fugtig klud.

Læs mere om mulighederne medfoto på lærred her (Pelargonium.dk).

Tryk dine billeder på flere lærreder

En anderledes måde at lave vægdekoration på, kan være at få printet sit billede som opdelt lærredsbillede. Et opdelt lærredsbillede er ét stort billede, som printes over flere lærreder, således at billedet bliver delt over flere lærreder, enten i en serie af ens størrelse lærreder, eller i forskellige størrelse og format. Det giver en anderledes form for dekoration, som er lidt spændende og speciel i forhold til det normale lærredsbillede.

Garant.nu har også lærredsbilleder printet på opdelte lærreder, hvor ét stort billeder fordeles over flere lærreder og hænges op ved siden af hinanden. Boligkæden Garant laver disse billeder, så de ser rigtig godt ud, når de kommer op at hænge, og er dekorative i mange sammenhænge.