Kombineret ridecamp og skiferie | Oresundskystens rideklub

Kombineret ridecamp og skiferie

Ja, det kan man godt! Og det foregår selvfølgelig på Island, hvor man kan kombinere mødet med de berømte islandske heste med sin skiferie. Det er vi selvfølgelig nogen fra Øresundskystens Rideklub, der ikke helt kan modstå, så vi er ved at bestille en tur til det meget nordlige, hvor vi skal ud at opleve en fantastisk natur til hesteryg, for bagefter at tage op i bjergene og stå på ski.

Det bliver en helt fantastisk og super aktiv ferie, som vi allerede nu glæder os til, selvom der er et par måneder til vi kan komme af sted. Imellemtiden kan andre jo overveje, om de har lyst til at tage med os :o) Der er stadig mulighed for at komme med, for vi har ikke bestilt noget endeligt endnu, men man skal skynde sig lidt, for vi vil ikke risikere at vente for længe, så alt er booket.

Det bliver noget med at tage af sted i fly (af åbenlyse årsager har vi fravalgt bus og tog) og så leje en bil og køre dertil. Nærmere oplysninger vil blive hængt op på opslagstavlen i rytterstuen og jeg skal nok også sørge for at sprede budskabet flittigt. Jeg tror også vi forsøger at komme til at se en af de mange aktive islandske vulkaner, hvis det kan lade sig gøre. Det bliver under alle omstændigheder en tur med masser af oplevelser, som du ikke lige glemmer – og nogle rigtigt gode ryttere at dele det hele med naturligvis ;o) Vi er også åbne overfor forslag til andre spændende ting, man bør se/gøre, når man er på Island. Det er jo ikke hver dag, man lige kommer forbi.