Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/oresundskystens-rideklub/wp-includes/plugin.php on line 579
Hvor tager du på tur? | Oresundskystens rideklub
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/oresundskystens-rideklub/wp-includes/plugin.php on line 579

Hvor tager du på tur?

Jeg synes virkelig jeg mangler lidt inspiration til gode steder at tage på tur! Jeg har bil og trailer, så det er ikke fordi jeg i teorien er bundet af en fast radius :) Hvad med jer, hvad har I af gode tur forslag og gode tur oplevelser?

Stranden er jo altid dejlig, og selvom vi har lidt langt så gør jeg det en – to gange om mdr, min Bella er virkelig en vand(hund) hest!

Eller så glæder jeg mig også til at vi går efteråret og vinteren i møde, selvom det selvfølge kan være lidt en udfordring hvis det bliver en ligeså iset vinter som sidste år – det var hverken sjovt for Bella eller mig!

Men jeg synes der er noget helt specielt over at opleve og kunne følge med når man rider ture, hvordan årstiderne ligeså stille skifter. Ved ikke om det er mig der er lidt fordomsfuld, men synes tit at det er folk der netop ikke er gode nok til at tage ud og traske ved enten stranden eller i skoven, som oftest undrer sig over at årstiderne “PLUDSELIGT!” er skiftet 😀 Nej du har bare glemt at sætte farten ned og tage ud og nyde naturen :/

Så fik jeg også lige pudset natur-glorien haha :) Men hvorfor være inde når man kan tage på tur ude ik!

Tags:

Leave a Reply