Hold dig varm og tør med Tenson regntøj | Oresundskystens rideklub

Hold dig varm og tør med Tenson regntøj

Det danske vejr indbyder jo desværre ikke altid lige til sød sol, sommer og strand, men er desværre meget plaget af regnvejr, og derfor er det næsten et must at enhver dansker ejer et ordentligt sæt regntøj. Og hvad er så bedre end et sæt regntøj fra Tenson, ikke noget hvis du spørger mig i hvert fald.

Hvis man som os, bruger meget tid på ude i det dejlige danske vejr sommer og vinter. Derfor er det meget vigtig for mig at jeg har noget ordentlig regntøj – og derfor har jeg altid benyttet mig meget af regntøj fra Tenson eller didriksons, da man herved altid får en rigtog god kvalitet. Hvis man endvidere bruger tid sammen med heste, så kan man ofte ikke benytte vinterjakker, da disse er alt for store, og derved nedsætter bevægelsen (= ikke godt med heste, som endnu ikke er ordentlig i dressur).

Tenson regntøj kan fås i mange forskellige farver, hvilket også gør at regntøjet fra Tenson er moderne samtidig med at det er funktionelt og brugbart. Jeg har selv haft stor gavn af mit regnsæt, som blive brugt til alt lige fra en tur i haven til en rask gåtur i skoven.

Regntøj i farven ræød

Jytte i sit fine nye regnsæt