Glæder mig til den kolde tid og hygge i rytterstuen | Oresundskystens rideklub

Glæder mig til den kolde tid og hygge i rytterstuen

Der er rigtigt mange, der hader den kolde og mørke tid, som vi efterhånden er kommet et godt stykke ind i. Det gør jeg ikke! Jeg er helt vild med den. Og det er der flere grunde til, men først og fremmest er det, fordi jeg synes alt bliver så hyggeligt, når kulden og mørket er over os.

Det bliver meget hyggeligere at komme ind udefra og få en god kop varm sort te med mælk og en hyggesnak i rytterstuen, det bliver meget hyggeligere at lave fællesarrangementer, fordi alle pludselig tager bagværk, gløgg og den slags ting med og det bliver meget hyggeligere at ride, fordi det altid føles som om man mere koncentreret, når man ridder på en bane, der er oplyst, men indhyllet i en tæppe af mørke, der sørger for at dæmpe alle synsmæssige distraheringer.

Desuden har man julen at se frem til i hele november og december, og det præger som regel også rytterstuen med masser af julebag og små julenisser, der dukker op over det hele. Det er som om folk lige tager de der ti minutter ekstra, når de først har sat sig med en varm kop te eller kakao. Det er bare alt sammen et lidt andet tempo end i sommermånederne, og det gør mig ingenting. Jeg synes den mørke tid er fantastisk!

Categories: Staldtips