Forbedr dit hjem med trendy tapet | Oresundskystens rideklub

Forbedr dit hjem med trendy tapet

Det er ikke længere nok at tapet er det samme over hele huset. Hr. og Fru. Sørensen har de seneste på år haft større fokus på at kunne modernisere hjemmet, uden at overdrive. Svaret har vist sig ved at kunne tilbyde den nye form for tapet til hjemmet. Et anderledes og unikt tapet gør meget for ens hjem. Udover at hjemmet bliver helt unikt, ser det også hammer godt ud.

Illux tilbyder kun de mest moderne og nyeste form for tapeter, der er skabt og udarbejdet at de mest lovende designere. Den berømte kunstner Poul Pava er også i sortimentet, som de flest indretnings entusiaster kender. Galleriet tilbyder mange former for moderne tapet kunst, der er meget eftertragtet. Det betyder dog ikke at man ikke kan få sit helt eget moderne tapet. Har man idéer og tanker om tapet, så er det også muligt!

Tapet fra Illux er i særklasse. Blandt mulighederne er et billede på lærred eller fotostater også populære. Alt form for indretning til dine vægge er muligt!